De Vitrine 24 // Johanna de Schipper

De Vitrine 24 // Johanna de Schipper

DE VITRINE #24 // JOHANNA DE SCHIPPER

7 APR: 17:00 – 20:00

Het werk van Johanna de Schipper is heel persoonlijk. “De beelden die ik gebruik komen rechtstreeks uit mijn leven of staan dicht bij mij. Ik zie mijn collages als een puzzel die als ie is opgelost, rust brengt. Het beeldend verwoorden van een gevoel. Met mijn eigen gekmakende precisie spelt of lijm ik de beelden op piepschuim of hout. Soms schilder ik erover heen”  Voor DE VITRINE heeft Johanna een werk gekozen uit de ‘Soulmate series’ ; een serie werken die handelt over eenzaamheid en gevoelens van zielsverwantschap met iets of iemand. In het werk gaat de aarde op in de lucht en gaat de droom ( het idee dat je volgde ), zijn eigen weg terwijl je zelf vastzit in je eigen leven. “Je kunt het allemaal zien, maar je kunt er maar gedeeltelijk onderdeel van zijn. Dat spanningsveld vind ik mooi”

Expositie loopt van 07 April –  28 mei
DE VITRINE
Beheerkantoor, Woutertje Pietersestraat

Comments are closed.